III. Szentivánéji Száguldás

Az alábbi futó eseményről tegnap értesítettek, kérem az érdeklődőket, hogy S.O.S. jelentkezzenek nálam, ha részt vennének a futáson… Azt is írjátok meg, hogy mennyit vállalnátok, a táv 1 km-es szakaszokból áll, ezt lehet 30 felé osztani. Segítők és látássérültek jelentkezését egyaránt várom!!!
—-
A Margitszigeti Atlétikai Club egy olyan szabadidősporttal foglalkozó klub, amely 2016 óta minden év nyarán és őszén rendez 1-1 jótékonysági futóeseményt. Idén június 21-én, csütörtökön 18.30-kor tartjuk a Szentivánéji Száguldásra keresztelt váltóbajnokságunkat (30x 1 km) a Margitszigeti Atlétikai Centrum területén, a résztvevőktől befolyó csekély nevezési díjat pedig egy szabadidősportos alapítvány munkájának támogatására szeretnénk felajánlani.
Örömmel értesítem, hogy elnökségünk úgy határozott, hogy idén ezt a csekély összeget (kb.40-50.000 Ft) a LÁSS Egyesület számára szeretné folyósítani.
Eddig minden alapítvány, akiket támogattunk, megjelent az eseményeinken és bemutatkozott, saját csatornáikon népszerűsítette az eseményt, valamint indítottak is csapatokat a váltóeseményeken.
Az eseményről az információkat
ide kattintva találják meg.