jógatábor 2019. – három hely kiadó!

2019-ben is lesz LÁSS jógatábor, ez már a hatodik.
A részletek:
Aki már volt ott, az tudja, aki pedig most jön először, az remélhetőleg maga is megtapasztalja, hogy a LÁSS jógatábor egy igazán bensőséges, már-már családias, a testet egyszerre megdolgoztató és ellazító, a lelket és a szellemet pihentető, a húst nélkülözni képes és hajlandó és az új ízeket kedvelő résztvevők számára ráadásul gasztronómiai élményekben is gazdag program.
Az állandóság biztonsága és otthonossága mellett 2019-ben az újdonság varázsát is becsempészve új táborhelyszínt fogunk kipróbálni, amely a Dunakanyar egyik értékes kiránduló- és pihenőhelyén, Dömösön található, Budapesttől 45 kilométer távolságra. A vendégház a Rám-szakadék felé vezető turistaút mentén, a Malom-patak partján, erdei környezetben található.
Információk a helyszínről
A tábor az elmúlt években megszokott módon idén is négy napig tart.
Időpont: 2019. július 26-29. (péntek reggeltől hétfő délutánig!)
A leutazás Dömösre közösen, valószínűleg menetrend szerinti busszal történik, lehetőség szerint mindenki igénybe veheti a látássérülteknek és kísérőiknek járó 90%-os kedvezményt. A buszmegállótól rövid séta a vendégház, amit a háziak azzal könnyítenek meg, hogy a cuccainkat, illetve igény esetén az erre nem vállalkozókat autóval beszállítják a szállásra.
A táborban idén is biztosított a teljes ellátás: szállás ágyneművel, napi háromszori étkezés + egy gyümölcs uzsonna. Az ebédet az új helyszínen is közösen főzzük, és mivel a táborban nem fogyasztunk húst, viszont sok zöldséget eszünk, szükség is van a közös munkára ezek megtisztításához és előkészítéséhez, illetve természetesen a mosogatás is a mi feladatunk.
A tábor napirendje is a megszokott lesz: napi két jógafoglalkozáson van lehetőség részt venni, az egyik reggel fél nyolckor, a másik kb. délután ötkor kezdődik és közel kétórásak. Ezenkívül délelőtt tartunk egy kb. másfél órás foglalkozást, ami szintén a jógához kapcsolódik, de nem kizárólag gyakorlást jelent, illetve este is van egy közös beszélgetés vagy meditáció. A foglalkozások közötti időközökben vannak az étkezések, illetve délutánonként csendespihenő és egy-egy rövidebb közös séta vagy beszélgetés egészíti ki a programot.
A tábort a hagyományoknak megfelelően idén is Istók és Kriszta, a Lássból már jól ismert jógaoktatók vezetik.
Jelentkezni ezúttal is a
nemeth.orsi83@gmail.com
E-mail címen tudtok.
Jelentkezési határidő: 2019. február 22. péntek, illetve a jelentkezés a helyek betöltésével lezárul.
A részvételi díj: 35.400 Ft., ami tartalmazza a három éjszaka szállást, a napi háromszori étkezést péntek ebédtől hétfő ebédig, illetve naponta gyümölcs uzsonnát, emellett pedig a jógaoktatás költségét. A részvételi díj nem tartalmazza az utazási költséget, a jegyeket induláskor vesszük meg, ami a helyszínen fizetendő.
Jelentkezésetek akkor válik érvényessé, ha a részvételi díjból 15.000 Ft. előleget befizettek legkésőbb február 28-ig. Május 1-jét követő lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni, de ha nem tudnál eljönni valamilyen okból (reméljük, nem lesz ilyen), magad helyett beszervezhetsz valakit.
A befizetésre készpénzben vagy utalással nálam van lehetőség, kérem, jelentkezéskor írjátok meg, melyik módot választjátok és akkor egyeztetjük a továbbiakat.
Ha valakinek egyik opció sem megoldható, akkor arról szintén a jelentkezéskor egyeztetünk. A részvételi díj fennmaradó része a táborban, készpénzben fizetendő!
Mivel a résztvevők létszáma idén is korlátozott (az oktatókkal együtt max. 20 fő), ezért az előleg befizetések sorrendje dönt, tehát annak a jelentkezése válik érvényessé, aki az előleget is befizette.
Táborozzunk együtt idén is!