felhívás – Bovec Maraton és félmaraton (2019. szeptember 14.)

Ahogy azt lassan már hagyománynak tekinthetjük, ismét egy őszi külföldi futóversenyre toborozzuk a csapatot.
A helyszín ezúttal ismét Szlovénia, ám a tavaszi tengerparti futás után változatosságként ősszel a hegyek közé látogatunk. Ennek megfelelően nem csak az várható, hogy egy kicsivel szintesebb lesz a táv, amitől nem ér megijedni, hanem az is, hogy ezúttal egyéb alternatív programlehetőségeink lesznek: rafting, kanyoning, túrázás, stb.
A programot Takács Zsuzsival és Ránky Mártival szervezzük, akiket elsősorban a sítáborokból vagy a tavaly nyári balatoni vizes programról ismerhettek, ha pedig esetleg még nem találkoztatok volna velük, akkor majd most!
Tehát a lényeg:
Időpont: 2019. szeptember 14. szombat.
Ez a verseny napja, de ha már olyan messzire elutazunk, ismét egy hosszúhétvégében gondolkodunk, mondjuk csütörtöktől vasárnapig vagy péntektől hétfőig,ezt majd a jelentkezőkkel pontosítjuk.
A verseny időpontja egyébként egyik hagyományos őszi BSI versennyel sem ütközik.
Helyszín: Bovec, Szlovénia.
Távok: maraton (42 km), félmaraton (22 km), bulifutás (8 km).
További információk
Az esemény oldalán.
Látássérültek és látó segítők jelentkezését egyaránt várjuk, a sofőrökre és autóval rendelkezőkre pedig valószínűleg most is nagy szükség lesz!
Az is felmerült, hogy ezúttal olyan érdeklődők is csatlakozhatnának a csapathoz, akik nem szeretnének futni, de az egyéb programokban szívesen részt vennének.
A jelentkezés során írjátok meg azt is, hogy szeretnétek-e futni, ha igen, milyen távon, illetve ha nem, akkor milyen programok érdekelnének!
Annak érdekében, hogy még meg tudjuk csípni a május végéig nyitva álló kedvezményes csapatnevezést, május 28. kedd estig jelentkezzen a
nemeth.orsi83@gmail.com
címen, aki szívesen velünk tartana!
A költségeket és egyéb további részleteket a már megszokott módon a résztvevőkkel egyeztetjük. Amire számítani lehet költségként: szállás, nevezési díj, utazás (ilyenkor az autók teljes költségét, pl. üzemanyag, pályamatrica, stb. szoktuk összedobni), étkezés, költőpénz, illetve esetlegesen az egyéb programok díja.
Még csak a nyár küszöbén állunk, de tapasztalat, hogy jó előre érdemes leszervezni az ilyen külföldi programokat! Szóval gyertek, jó lesz, mint mindig!