felhívás – Bovec Maraton és félmaraton (2019. szeptember 14.)

Beküldve ide: Hírek | 0

Ahogy azt lassan már hagyománynak tekinthetjük, ismét egy őszi külföldi futóversenyre toborozzuk a csapatot.
A helyszín ezúttal ismét Szlovénia, ám a tavaszi tengerparti futás után változatosságként ősszel a hegyek közé látogatunk. Ennek megfelelően nem csak az várható, hogy egy kicsivel szintesebb lesz a táv, amitől nem ér megijedni, hanem az is, hogy ezúttal egyéb alternatív programlehetőségeink lesznek: rafting, kanyoning, túrázás, stb.
A programot Takács Zsuzsival és Ránky Mártival szervezzük, akiket elsősorban a sítáborokból vagy a tavaly nyári balatoni vizes programról ismerhettek, ha pedig esetleg még nem találkoztatok volna velük, akkor majd most!
Tehát a lényeg:
Időpont: 2019. szeptember 14. szombat.
Ez a verseny napja, de ha már olyan messzire elutazunk, ismét egy hosszúhétvégében gondolkodunk, mondjuk csütörtöktől vasárnapig vagy péntektől hétfőig,ezt majd a jelentkezőkkel pontosítjuk.
A verseny időpontja egyébként egyik hagyományos őszi BSI versennyel sem ütközik.
Helyszín: Bovec, Szlovénia.
Távok: maraton (42 km), félmaraton (22 km), bulifutás (8 km).
További információk
Az esemény oldalán.
Látássérültek és látó segítők jelentkezését egyaránt várjuk, a sofőrökre és autóval rendelkezőkre pedig valószínűleg most is nagy szükség lesz!
Az is felmerült, hogy ezúttal olyan érdeklődők is csatlakozhatnának a csapathoz, akik nem szeretnének futni, de az egyéb programokban szívesen részt vennének.
A jelentkezés során írjátok meg azt is, hogy szeretnétek-e futni, ha igen, milyen távon, illetve ha nem, akkor milyen programok érdekelnének!
Annak érdekében, hogy még meg tudjuk csípni a május végéig nyitva álló kedvezményes csapatnevezést, május 28. kedd estig jelentkezzen a
nemeth.orsi83@gmail.com
címen, aki szívesen velünk tartana!
A költségeket és egyéb további részleteket a már megszokott módon a résztvevőkkel egyeztetjük. Amire számítani lehet költségként: szállás, nevezési díj, utazás (ilyenkor az autók teljes költségét, pl. üzemanyag, pályamatrica, stb. szoktuk összedobni), étkezés, költőpénz, illetve esetlegesen az egyéb programok díja.
Még csak a nyár küszöbén állunk, de tapasztalat, hogy jó előre érdemes leszervezni az ilyen külföldi programokat! Szóval gyertek, jó lesz, mint mindig!

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük