felhívás – Hagyományőrző tókerülő futóverseny Gyömrőn

Beküldve ide: Hírek | 0

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségéhez érkezett a megkeresés, amit alább találtok:Aki szeretne jövő vasárnap egy kellemeset futni, jelentkezzen a megadott elérhetőségeken!
A távok nagyon változatosak és barátságosak, kezdőknek kifejezetten ajánlott, de azért a haladók se hagyják itt abba az olvasást!

Hagyományőrző tókerülő futóverseny Gyömrőn
A Funkcionális Tréning Sportegyesület az idén második futóversenyének megrendezésére készül.
Helyszín: Gyömrő, Tőzeges tó.
Időpont: 2019.09.22. 10:00
Az Egyesület tavalyi versenyén 500 versenyző állt rajthoz A bevétel 100%-át egy olyan alapítványnak (KAGYEMO) utaltuk át (2 millió forintot), amelynek elsődleges célja, hogy a környező városok halmozottan sérült gyermekei számára egy napközi otthont teremtsen.
Az Egyesület szeretettel invitálja a futni szerető látássérült személyeket, hogy fussanak együtt az egyesület tagjaival. Az előző évben az 1 tókörös futamon (1,2 km) futottak a kutyások, kerekesszékkel közlekedők, gyermekek és felnőttek. Ezen a távon idén is biztosítunk futótársakat.
A többi (hosszabb távokon) is indulhatnak látássérült versenyzők, de a futótárs biztosítását itt önállóan kell megoldani.
Látássérült személyeknek nincs nevezési díj egyik versenyszámban sem, de előzetes jelentkezés szükséges. Ezt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségénél kell megtenni a
szervezes@mvgyosz.hu
mail címen, jelezve, melyik versenyszámban szeretnének indulni.
A futamokat egy közös bemelegítés előzi meg, melyre szintén várnak minden versenyzőt.
Programterv:
9:30 – 10:00 Gyülekező és bemelegítés
10:00-tól versenyek
– 1 körös tókerülő
– 3 tókör egyéni és váltó
– 5 tókör egyéni és váltó
– 10 km egyéni
A versenyzőket befutó érem és befutó csomag várja.
A településre való utazásban sajnos nem, de a gyömrői állomástól a verseny helyszínéig történő utazást biztosítják a szervezők a látássérült személyek és kísérőik számára, amennyiben a megadott mail címen jelentkeznek 2019. szeptember 18-ig.

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük