Decathlon élménylovaglás – 2020. január 25-én

Bár még nagyon távolinak tűnhet, de egy klassz 2020-as programot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.
A Decathlon jóvoltából 10 látássérült résztvevő számára nyílik lehetőség lovaglásra, alább a részletek. Ha szeretnétek, október 7-ig jelentkezzetek a
forgacs.szabolcs@lassegyesulet.hu
e-mail címen.
“A Bátor tábor területén egy közeli lovarda pacijaival lehet majd kezdő vagy épp haladó lovas órákat venni ezen a szombati napon. Képzett lovas trénerek, élmény oktatók várnak majd minket, illetve elkísér minket 4 lovaglás sportrészlegen dolgozó munkatársam is. Bár hűvös lesz az idő, de meleg ruházattal és teával isteni program lesz! Természetesen fedett hely is rendelkezésre áll a sport közbeni felmelegedéshez.
Ajánlott öltözködésről a résztvevőknek küldünk majd listát – külön vásárlás nélkül is megoldható a felkészülés, ezt ígérjük.
Indulás Budapestről Decathlon autókkal 8 órakor, érkezés a Bátor táborba 9 órára. Lovaglás 9h30-12h30 között. Visszaút szintén Decathlon autókkal.