jóga – árváltozás

Beküldve ide: Hírek | 0

Idén szeptember elején lesz tíz éve annak, hogy Istók vezetésével megtartottuk az első jóga órát a Lássban, akkor még a frissen belakott Andrássy úti közösségi helyiségben. Ó, igen, azok a régi szép idők!
Mindenesetre nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy az elmúlt tíz évben a csapat változó összetétellel és intenzitással, ám töretlen lelkesedéssel járt az órákra szinte minden héten. Bár Istók és Kriszta helyett azóta már Gábor tartja az órákat, a jó hangulat és a minőségi oktatás megmaradt.
Kezdetben 900 Ft. volt a részvételi díj egy alkalmon, ami az évek során mindössze 100 Ft-tal emelkedett, miközben a piaci alapú jóga órákért ennek ma már legalább a kétszeresét elkérik. Most tehát indokoltnak és elérkezettnek látjuk az időt az áremelésre.
Ettől a héttől kezdve a LÁSS jóga foglalkozások alkalmi díja 1500 Ft. Lehetőség van ugyanakkor az oktatónál, Tarján Gábornál tízalkalmas “bérlet” megváltására is, aminek ára 14.000 Ft. A bérletet Gábor kezeli, ő tartja nyilván a felhasznált alkalmakat.
Ha valakinek az áremelés olyan nehézséget okoz, ami miatt a jövőben nem tud részt venni az órákon, pedig eddig törzsvendég volt és ezután is nálunk szeretne jógázni, az keresse bizalomal Gábort, biztosan fogtok megoldást találni, önmagában az áremelés senkit ne tartson vissza a jógázástól.
Az órák bevételéből természetesen a továbbiakban is az oktató díjazását, illetve a LÁSS működési költségeit finanszírozzuk.

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük