Test-tudat műhely Sólyom Enikővel

Egy különleges programot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Enikő a Suhanj Fitness edzője, emellett azonban számos egyéb, a testhez és a lélekhez is kapcsolódó területtel foglalkozik, most pedig ezeket a tapasztalatait szeretné kombinálni. Alább találjátok a felhívását.

Test-tudat műhely látássérülteknek Sólyom Enikővel
Sólyom Enikő vagyok, fitness és spinning edző, pilatesz oktató, thetahealing konzulens. Edzőként rendszeresen foglalkozom látássérült vendégekkel a csoportos óráimon és személyi edzőként egyaránt. Emellett meditációs programokat is vezetek, meditációs spinning órákat tartok. Arra gondoltam, most összekapcsolnám mindezeket a tapasztalataimat egy test-tudatot erősítő meditációs workshop keretében.
A test-tudat műhelyre látássérült érdeklődőket várok, de természetesen örömmel fogadom a látó kísérőket is.
Ebben a pár órában a saját Tested érzékelése kerül terítékre. Megtapasztalod, hogy hogyan érzékeld a tested, az izmaid, illetve megtanulhatsz pár alap pozíciót a helyes testtartással kapcsolatban. A foglalkozás végén pedig egy vezetett meditációval mélyítjük el az addig tapasztalt érdekességeket.
A foglalkozás díja: 7000 Ft / fő.
Helyszín: Budapest XIII. kerület, Jászai Mari tér 6. 3. emelet 19., 19es kapucsengő.
Időpont: 2020. március 7. szombat 13:00-tol 17:00-ig.
Igény esetén a 4-es-6-os villamos Jászai Mari téri megállójától biztosítok segítséget a helyszínre való bejutásban.
Ha úgy érzed, hogy ott kell lenned, kérlek, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a
seniko25@gmail.com
email címen.