Beszámoló a LÁSS elnökségének 2020.05.28-i üléséről

Beküldve ide: Beszámolók | 0

Kedves LÁSS tagok és szimpatizánsok,
Bár a korona vírus idején a LÁSS élete is lelassult, de persze a háttérben folyamatosan azon dolgozunk, hogy új és izgalmas programokat kínálhassunk nektek.
Emellett az elnökségnek néhány – a működéshez szükséges döntést is meg kellett hoznia, picit eltérően az eddigi évek gyakorlatától.
2020.05.28-án online elnökségi megbeszélésre került sor, ahol a
102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezésekről
alapján az alábbi döntések születtek:
Az elnökség saját hatáskörébe vonja az egyesület éves beszámolójának elfogadását, hogy május 31-ig teljesíthesse az Országos Bírósági Hivatal felé fennálló beszámolási kötelezettségét. Ennek eleget tettünk, az elnökség elfogadta a beszámolót, egyúttal a dokumentumot feltöltöttük az egyesület weboldalára, melyhez az alábbi linken bárki hozzáférhet:
2019. évi beszámoló
Döntés született a 2020-ra érvényes tagdíj mértékéről is, mely továbbra is 5000 Ft marad.
A tagdíj befizetésére 2 lehetőség áll fenn.
Teljesíthető utalással az egyesület Magnet banknál vezetett számlaszámára, az alábbi adatok megadásával:
Kedvezményezett: Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete
Számlavezető bank: Magnet Magyar Közösségi Bank
Számlaszám: 16200223-10100314-00000000
A közlemény rovatban kérjük, hogy tüntessétek fel: “2020. évi tagdíj – (a saját nevetek)”
Választható a bankkártyás fizetés is, ehhez csak az alábbi linkre kell kattintanotok:
tagdíj befizetés
Megköszönjük, ha a lehetőségeitekhez mérten minél többen támogatjátok a LÁSS-t a tagdíjak befizetésével.
A jogi szabályozás értelmében a veszélyhelyzet megszűnése után legfeljebb 90 nappal rendes közgyűlést kell tartanunk, erről természetesen időben értesíteni fogunk titeket. Addig is, ha bármilyen kérdésetek merül fel, keressetek bizalommal a
forgacs.szabolcs@lassegyesulet.hu
e-mail címen.