Immár ötször is, remek hangulatú rendezvényen jött el hozzánk sok-sok jótékony MikuLÁSS. 2018-ban újra várunk minden résztvevőt a VI. Jótékonysági MikuLÁSS Futásra! Ha már futottál velünk, tudod, mit nem hagyhatsz ki idén sem, ha még nem futottál együtt több száz MikuLÁSSal, most megteheted.

Az esemény duplán jó, hiszen nem csak a vonalaidnak kedvezhetsz, hanem a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének is, ugyanis a bevétellel az egyesület működését, fennmaradását kívánjuk támogatni!
Készen állsz?

• Időpont: 2018. december 2. (vasárnap) 11.00 óra
  • Helyszín: Budapest, Margitszigeti Atlétikai Centrum
  • Hozzájárulási díj: 3000Ft.

Részletek az eseményünk Facebook oldalán.
Ha nem tudsz, nem szeretsz, nem bírsz vagy nem akarsz futni, akkor válaszd a támogatói hozzájárulás lehetőségét!

Tervezett program

• 1 vagy 2 szigetkör lefutása MikuLÁSS sapkában, csengővel, amit a szervezők biztosítanak
  • MiniMikuLÁSS a belső 400 m-es pályán, azaz próbáld ki milyen bekötött szemmel, segítővel futni
  • Tea, forralt bor és karácsonyi süti party az ünnepre hangolódás jegyében és egyéb meglepetések

A nevezés lezárult, további információ eseményünk Facebook oldalán olvasható.

Információ résztvevőknek!

Szeretnénk néhány hasznos információt megosztani veled:
A rendezvény időpontja: 2018. december 2, vasárnap
Versenyközpont: Margitszigeti Atlétikai Centrum
Rajtszám felvétel: 09:30-tól
Rajt: 11:00-kor
A nevezési borítékod felvételét meggyorsítod, ha a rajtszámodat mondod be önkénteseinknek. Természetesen a neved is rajta lesz a borítékon, így tudjuk ellenőrízni, hogy a saját rajtszámodat veszed fel.)
Idén 6 sorba osztottuk a nevezőket, így kérünk téged, figyeld a kihelyezett információkat a nevezési ponton, hogy a jó sorba állj be. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik sorban találod a rajtszámod, kérheted az infó ponton lévő önkénteseink segítségét.
Külön sorban találjátok az egyéni nevezők rajtszámait, és külön a csoportos nevezőkét. A csoportos nevezők rajtszámait össze készítettük, így eldönthetitek, hogy egyben veszitek át az összeset, vagy mindenki beáll érte a sorba.
Ha elfelejtenéd a rajtszámodat, keresd a kihelyezett rajtlistát, ahol a névsorban megtalálod magad, valamint a rajtszámodat is.
A boríték tartalma egy rajtszám, biztosító tű, csengő, valamint egy a rajtszámoddal felcímkézett zsák, melybe a ruhatárban tudod leadni a csomagodat. Természetesen ha egy zsák nem lenne elég, a ruhatárnál tudsz kérni még.
Emellett mindenki kap egy MikuLÁSS sapkát, csengővel. Ráadásul, ha az első 450 előnevezett között vagy, az esemény pólójával is megajándékozunk.
Az eseményre idén rekord számú nevezés érkezett, így az eddigieknél jóval több, akár 750 résztvevő is érkezhet. A sorbanállás elkerülése érdekében megkérünk, érkezz időben, hiszen a rajtszámok átvételénél, az öltözőknél, valamint a ruhatárnál is könnyen kialakulhatnak hosszú sorok. Tovább csökkentheted a várakozási időt, ha a ruhatárba már úgy érkezel, hogy a zsákodban van minden, amit szeretnél leadni.
Mi már 9:30-tól készen állunk a fogadásotokra!
Csatoljuk az esemény helyszínrajzát, hogy még könnyebben megtaláld vasárnap a különböző helyszíneket, de önkénteseink is szívesen segítenek neked.
Helyszín rajz
A futás után egyedi befutó éremmel, és befutó csomaggal várunk, és segítünk pótolni az elégetett kalóriákat is házi készítésű süteményekkel, zsíros kenyérrel, teával és forraltborral.
Amennyiben kérdésed lenne, keress minket bátran a
mikulassfutas@lassegyesulet.hu
e-mail címen.

HELYSZÍNI NEVEZÉS!!!

Mivel minden várakozást felülmúlóan, 704-en éltetek az előnevezés lehetőségével, így a helyszínen legfeljebb 50 résztvevő nevezését tudjuk fogadni!!! Érdemes tehát sietni, mi 9:30-tól várunk titeket!
Barion logo

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai egyesületünkhöz nem jutnak el.