Nyilatkozat

• Tudomásul veszem, hogy a LÁSS által szervezett eseményeken saját felelősségemre veszek részt.
      • Regisztrációmmal elismerem, hogy fizikailag és egészségügyileg jó állapotban vagyok. Ha mégis bármilyen károsodás ér (sérülés), vagy az eseményen való részvételem meghiúsul, akkor az esemény szervezői felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.
      • Beleegyezem, hogy az eseményeken készült fotókat, videó- és filmfelvételeket, interjúkat a szervezők jóváhagyásom nélkül felhasználhassák többek között a közösségi média felületeken és az eseményhez kapcsolódó kommunikációs anyagokban.
      • Hozzájárulok a regisztrációs felületen megadott adatok nyilvántartásba vételéhez és azoknak az eseménnyel kapcsolatos további felhasználását nem ellenzem.
      • A szervezők az eseményt az aktuális járványügyi szabályok betartása mellett bonyolítják le.

Amennyiben előírják a védettségi igazolvány ellenőrzését, úgy legkésőbb az eseményt megelőző hét kezdetéig (november 22.) a személyes részvételt választó résztvevők módosíthatják regisztrációjukat, az alábbiak szerint:

• Továbbra is részt szeretnének venni az eseményen, személyes jelenléttel: ez a lehetőség akkor választható, ha a résztvevőnek van december 5-én érvényes védettségi igazolványa. Ezt önkénteseink a helyszínen, belépéskor ellenőrzik.
      • Részt szeretnének venni az eseményen, de virtuálisan szeretnék igazolni a teljesítést, a hozzájárulási díj különbözetével (3900 Ft – 2021 Ft = 1879 Ft) a LÁSS-t támogatják: amennyiben a résztvevőnek nincs december 5-én érvényes védettségi igazolványa, regisztrációját módosíthatja virtuális teljesítés igazolására, a hozzájárulási díj különbözetét (1879 ft) viszont nem kéri vissza, ezzel a szervezőt támogatja).
      • Részt szeretnének venni az eseményen, de virtuálisan szeretnék igazolni a teljesítést, a hozzájárulási díj különbözetét (3900 Ft – 2021 Ft = 1879 Ft) kérik visszautalni: amennyiben a résztvevőnek nincs december 5-én érvényes védettségi igazolványa, regisztrációját módosíthatja virtuális teljesítés igazolására, a hozzájárulási díj különbözetét (1879 Ft) kéri visszautalni. A visszautalást a szervező arra a számlára teljesíti, amiről a befizetés érkezett. Pénztári befizetés esetén a szervező e-mailban veszi fel a kapcsolatot a résztvevővel.
      • A regisztrációt a résztvevő a X. Jótékonysági MikuLÁSS Futáson szeretné felhasználni, 2022-ben: ebben az esetben a hozzájárulási díjat a szervező nem utalja vissza, viszont a regisztráció érvényes marad a 2022. évi eseményre.
      • Nem tud részt venni az eseményen, de a hozzájárulási díjjal a LÁSS-t támogatja: ebben az esetben a résztvevő nem kapja vissza a befizetett hozzájárulási díjat és a regisztrációja nem lesz érvényes a 2022. évi eseményre.
      • Nem tud részt venni az eseményen, és kéri a hozzájárulási díj visszautalását: ebben az esetben a visszautalást a szervező arra a számlára teljesíti, amiről a befizetés érkezett. Pénztári befizetés esetén a szervező e-mailban veszi fel a kapcsolatot a résztvevővel.

A virtuális teljesítés menete:

• Fuss, kocogj, gyalogolj a kedvenc útvonaladon, az általad választott távon december 1-7 között
      • Az esemény Facebook oldalán oszd meg velünk a futásod kedvenc pillanatát, vagy a teljesítményedet bemutató képernyőfotót, videót
      • Ehhez használd a #mikulass2021 hashtag-et
      • Ha nincs facebook fiókod, a mikulassfutas@lassegyesulet.hu e-mail címre is elküldheted a képeket, ebben az esetben mi töltjük fel ezeket, természetesen név nélkül.

Amennyiben a járványügyi szabályok nem teszik lehetővé az esemény megtartását személyes jelenléttel, úgy a regisztráció az alábbiak szerint módosítható:

• Részt szeretne venni az eseményen virtuális teljesítés igazolással, a hozzájárulási díj különbözetével (3900 Ft – 2021 Ft = 1879 Ft) a LÁSS-t támogatja
      • Részt szeretne venni az eseményen virtuális teljesítésigazolással, a hozzájárulási díj különbözetét (3900 Ft – 2021 Ft = 1879 Ft) kéri visszautalni
      • Nem tud részt venni az eseményen, és kéri a hozzájárulási díj visszautalását

Szervezetünkről bővebb információ olvasható oldalunk dokumentumok aloldalán, ahol megtekinthető alapszabályunk és az éves közhasznúsági jelentéseink is.

A szervezet adatai:

Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete (Sports and Leisure Association for the Visually Impaired)

Székhely: 1158 Budapest, Drégelyvár utca 31. IV./13.

Adószám: 18125232-1-42

Számlaszám: 16200223-10100314-00000000

Weboldal: http://www.lassegyesulet.hu

Facebook: http://www.facebook.com/lassegyesulet