Decathlon támogató futás – Március 3.

Beküldve ide: Hírek | 0

Mint azt többen tudjátok, egyesületünk szorosan együttműködik a Decathlon magyarország áruházzal, és ennek eredményeképp már több programon is részt vehettünk a közelmúltban. A Láthatatlan fittnesz fantázianéven futó heti rendszerességű köredzés megtartása mellett Többek között a hetenkénti futóedzések szervezésében és megvalósításában is kulcsszerepük van.
Mindezeken túl idén is abban a szerencsés helyzetben vagyunk – a tavalyi évhez hasonlóan, – hogy az általuk szervezett “Decathlon 12 órás váltófutás” jótékonysági eseményen keresztül mi vagyunk az az egyesület, akit a befolyt összeggel a Nyugati téri üzlet dolgozói támogatni szeretnének!
A váltófutást az áruház dolgozóinak szervezik, és lényege, hogy egy 12 órás időintervallumon belül folyamatosan, egymást váltva mindig fut egy Decathlonos alkalmazott. 15-30 perces etapokban váltják egymást a lelkes futók, és mindenki, a saját blokkjában lefutott kilométerekkel járul hozzá a támogatási összeg növekedéséhez. A 12 óra leteltét követően az összegyűlt kilométereket egy meghatározott összeggel felszorozva alakul ki a támogatás pontos mértéke.
Természetesen a LÁSS is kap egy blokkot, ahová várjuk a lelkes jelentkezőket, akik a kilométereikkel támogatni szeretnék az egyesületet!
Időpont: 2020. Március 3. kedd, 17:00 – 19:00
Találkozó: nyugati téri 4-6-os villamos megálló
Innen megyünk be átöltözni a Decathlonba, majd 17:30-tól futjuk a tervezetten fél órás LÁSS-etapot a szigeten. A létszámtól függően vagy egyszerre futunk, és a legtöbbet futó páros kilométerei fognak számítani, vagy szétbontjuk rövidebb kb. 10 perces blokkokra, ahol a LÁSS-os futópárok is válthatják egymást (ebben az esetben lehet 1 órás lesz az etap, meglátjuk).
Nem kell szélvész futónak lenned, már a részvételeddel is óriási mértékben hozzájárulsz ahhoz, hogy megmutassuk: hogy kikért, hogy értünk futnak aznap a Decathlonosok, s hogy ezt nem teszik hiába, mert mi is legalább annyira szeretünk sportolni!
Jelentkezni az
almadi.csaba@gmail.com
címen tudtok, 2020. Március 2 (hétfő) estig. Hajrá, legyünk minél többen!

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük