felkérés kutatásban való részvételre

Beküldve ide: Hírek | 0

Kedves látássérült olvasók!
Dr. Gombás Judit és Dr. Csákvári Judit, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar munkatársai, szeretnék a segítségünket kérni!
A COVID-19 járvány, és az azzal összefüggő országos kijárási korlátozás nem csekély változást hozott a hazai lakosság életében. Joggal feltételezhetjük, hogy a jelentősen megváltozott életkörülmények folytán a látássérült személyek új kihívásokkal és nehézségekkel szembesülnek, amelyek megoldására új pszichés és praktikus megküzdési stratégiákkal kell reagálniuk.
A kutatás célja felmérni:
–          Befolyásolja a járvány a látássérült személyek foglalkoztatottságát?
–          Az oktatási intézményekben folyó távolléti oktatás, és a távoli munkavégzés milyen mértékben akadálymentes és hozzáférhető látássérült személyek számára?
–          A kijárási korlátozás következtében módosultak a látássérült személyek otthon végezhető szabadidős tevékenységei, szokásai?
Kérjük, hogy ha látássérült (vak, aliglátó, gyengénlátó) vagy, valamint elmúltál 18 éves, töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve az adatgyűjtést!
A kitöltés önkéntes, név nélkül zajlik, és nagyjából 30 percet vesz igénybe.
Az összegyűjtött adatokhoz illetéktelen személy nem fér hozzá, azokat a kutatásban résztvevő szakemberek szigorúan bizalmasan kezelik, és az adatfelvételt követő öt év elteltével megsemmisítik.
Esetleges kérdéseitekkel keressétek bizalommal a kutatás vezetőjét az alábbi elérhetőségen:
gombas.judit@barczi.elte.hu
A kérdőívet
ezen a linken
éritek el.
Köszönjük, hogy időt szántok a kérdőív kitöltésére!
Dr. Gombás Judit, Dr. Csákvári Judit

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük