akadálymentesített stadion-túra és narrált focimeccs a Groupama Arénában

Beküldve ide: Hírek | 0

Íme egy nem mindennapi programlehetőség foci-rajongóknak. A jelentkezés határideje holnap éjfél, de tudtommal még vannak szabad helyek.

ÚJRA AKADÁLYMENTESÍTETT STADIONTÚRA DERBI-HANGULATTAL
A tavalyi nagy siker után klubunk újra megszervezi az akadálymentesített stadiontúrát október 24-én.
A Ferencváros életében kiemelt szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalás, ezen belül pedig az értékteremtő, a fenntartható projektek felkarolása, illetve az azokhoz való csatlakozás. Klubszinten és egyénileg is hiszünk az értékteremtésben, ezért Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb sportegyesületeként büszkén és bátran kezdeményezünk és támogatunk olyan ügyeket mellyel akár példát is mutatva segíthetünk a hátrányos helyzetű emberek és csoportok életminőségén, esélyegyenlőségének javításán.
Október 15. a látássérültek nemzetközi napja, más nevén a Fehérbot Napja, melynek célja a közvélemény figyelmének felhívása a vakok és a gyengénlátók sajátos helyzetére, keresve gondjaik megoldásának lehetőségeit, a társadalomba való teljesebb értékű beilleszkedésük útját. A Groupama Aréna szervezésében tavaly óriási sikert aratott az első akadálymentesített stadiontúra, amelyen 25 látássérült és kísérőik vettek részt, majd különleges élménnyel egybekötve együtt élhették át az FTC-Újpest derbik fantasztikus hangulatát.
A tavalyi évhez hasonlóan, klubunk és a SPORTFIVE Hungary Kft. kezdeményezéseként október 24-én, szombaton az Újpest elleni derbin ismét lehetőséget biztosítunk, hogy látássérült szurkolóink és kísérőik átéljék a magyar labdarúgás egyik legikonikusabb összecsapását. Az esemény keretein belül egy egészen különleges élményben lehet része az érdeklődőknek, ugyanis egy akadálymentesített stadiontúrán olyan helyeket fedezhetnek fel a Groupama Arénában, mint például a játékoskijáró, a kispad és vele együtt a játéktér, a VIP részleg vagy a sajtóterem. A stadiontúra után pedig audionarráció segítségével, a helyszíni kommentátor tolmácsolásában élvezhetik a Fradi-Újpest derbit.
Jelentkezés módja:
info@groupamaarena.com
küldött email útján
Jelentkezés határideje: 2020. 10.21. 23:59
Jelentkezés során az alábbi adatokat szükséges feltüntetni: név, születési hely és idő, lakcím, anyja neve, személyi igazolvány szám.
Kérjük a fenti adatok mellett legyenek kedvesek egy fényképet csatolni látássérült igazolványaik (MÁK, MVGYOSZ tagsági kártya) egyikéről. A kísérők esetében is kötelező a személyes adatok feltüntetése.
A regisztráció visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.
Várjuk Önöket szeretettel!
https://www.fradi.hu/tfv/hirek/ujra-akadalymentesitett-stadiontura-derbi-hangulattal

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük