Egyesületünk irodájának, valamint közösségi helyiségének megközelítése Tömegközlekedési eszközökkel:

– 3-as, 62-es és 62/A villamosokkal – A Szugló utca/Nagy Lajos Király útja megállótól, 2 perc

Leszállás után balra fordulva, a villamos eleje felé kell haladni a zebráig. Vezető sáv és távirányítóval vezérelhető lámpa segíti a tájékozódást.

Amennyiben az Örs vezér tere felől érkezünk, a zebránál balra, a Bosnyák tér felől érkezve viszont jobbra fordulva át kell kelni a kereszteződésen. A Szugló utcában a Nagy Lajos király útja felől az utca bal oldalán kell tovább haladni az első kereszteződésig (ez az Angol utca). A kereszteződésen átérve balra kell fordulni. Az irodaház Bejárata jobb oldalon található, (a második beugró).

– 32-es busz – a Szugló utca/Nagy Lajos király útja megállótól, 2 perc

Leszállás után balra fordulva, a busz eleje felé kell haladni a zebráig. Vezető sáv és távirányítóval vezérelhető lámpa segíti a tájékozódást.

Amennyiben az Örs vezér tere felől érkezünk, a zebránál balra, az Árpád híd felől érkezve viszont egyenesen kell átkelni a kereszteződésen. A Szugló utcában a Nagy Lajos király útja felől az utca bal oldalán kell tovább haladni az első kereszteződésig (ez az Angol utca). A kereszteződésen átérve balra kell fordulni. Az irodaház Bejárata jobb oldalon található, (a második beugró).

– 82-es trolibusz – a Szugló utca/Nagy Lajos király útja megállótól, 1 perc

A Tisza István tér felől érkező járműről leszállás után jobbra kell indulni, az első kereszteződésig (Angol utca). Ezen átkelve balra kell fordulni, és a bejárat jobb oldalon található (második beugró).

Az Örs vezér tere felől érkezve (2 perc) leszállás után balra kell indulni. Előbb egyenesen, a Nagy Lajos király útján, majd balra, a Szugló utcán is át kell kelni. Ezt követően egyenesen kell tovább haladni az első kereszteződésig. Az átkelés után balra fordulva az irodaház bejárata jobb oldalon található (második beugró).

– 7, 7E, 8E, 108E, 110, 112 és 133E buszok – A Tisza István tér megállótól, 5 perc, a Bosnyák tértől szintén 5 perc

tájékozódás az irodaházban:
Az irodaházba az utcáról 5 lépcsőn, majd két jobbra nyíló ajtón keresztül lehet bejutni. Beérve a recepció jobbra előre található, az ajtótól nagyjából 5 m távolságra. A recepció egy félkör alakú pult, melyet jobbra egyenesen elhagyva, újabb 5 m múlva egy balra nyíló ajtóhoz érkezünk. Ezen belépve a LÁSS közösségi helyisége jobb kéz felé, az iroda pedig a folyosó bal oldalán, a 3. ajtó.

Mosdó az épület egy másik részében található:

Az irodától vagy közösségi helyiségtől az épület kijárata felé kell haladni. A recepciós pultot elhagyva, a kijárati ajtónál jobbra kell fordulni. A tájékozódásban egy leterített szőnyeg segít. A jobb fordulót követően egy szűk ajtón érkezünk meg egy újabb folyosóra. Itt jobb oldalon találhatóak a mosdók.

Az első, egy üvegajtó, ez a lépcsőházba vezet. Mellette egy fa ajtó található: ez a férfi mosdó. Tovább haladva a 2. faajtó lesz a női mosdó.