2021 SEM MÚLHAT EL MIKULÁSS FUTÁS NÉLKÜL!!!

Bár az idei év kihívásai minket sem kerültek el, a IX. Jótékonysági MikuLÁSS Futással igyekszünk visszahozni a már megszokott ünnepi hangulatot!

Ha szeretsz futni és fontosnak tartod, hogy a látássérültek minél változatosabb sportprogramokon vehessenek részt, csatlakozz eseményünkhöz!

Válaszd ki, hogy személyesen szeretnél részt venni az eseményen, vagy inkább a kedvenc futóútvonaladon teljesíted az általad választott távot!

Személyes részvétel
500 fő erejéig

december 5-én, vasárnap a Margitszigeten
1 vagy 2 szigetkör, vagy 400 méteres futás bekötött szemmel

részvételi díj: 3900 Ft,

így a már megszokott hangulat, tea, forralt bor, házi sütemények, emlék érem és befutó csomag vár a helyszínen

Virtuális teljesítés
a kedvenc útvonaladon

bárhol és bármikor futhatsz akár többször is javítva az idődön, a virtuális teljesítést december 1-7. között elküldve nekünk

részvételi díj: 2021 Ft,

ezt választva logózott ajándékot és emléklapot küldünk részedre, megköszönve jótékony részvételedet

Az eseményt az aktuális járványügyi szabályok betartása mellett bonyolítjuk: jelenleg oltási vagy védettségi státusztól függetlenül bárki regisztrálhat az eseményre.

Amennyiben változnának a szabályok (például kötelezővé teszik számunkra a védettségi igazolvány ellenőrzését), úgy erről e-mailben fogunk tájékoztatást adni, illetve ez esetben természetesen lehetőséget biztosítunk a nevezések módosítására is (a módosítási lehetőségeket a verseny feltételei közt igyekeztünk részletezni).

Előzetes regisztráció esetén a hozzájárulási díjat már egyszerűen, bankkártyával is rendezheted, ehhez válaszd a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Családok, baráti társaságok és céges csapatok egyszerűen regisztrálhatnak  a csoportos nevezést választva.

További részletek az esemény facebook oldalán.

Ha nem szeretsz futni, de támogatnád egyesületünket, válassz 0 km-t!

Kérlek válaszd ki, hogyan szeretnél részt venni az eseményen

Személyes adatok

Postázási cím adatok