Mikor és hogyan kapom meg a rajtszámomat?

A rajtszámot nem automatikusan a nevezést követően osztjuk ki, hanem az online regisztrációk lezárását és összegzését követően. Így azt e-mailben a futás előtt néhány nappal küldjük meg majd részedre.
Erre azért van szükség, mert céges támogatóink csapatait és együttműködő partner egyesületek csoportos nevezéseit is fel kell dolgoznunk.

A helyszínen a fizikai rajtszámod személyes adataid igazolásával a regisztrációs asztaloknál tudod átvenni. Az önkénteseink munkáját sok esetben nagyban segíti ha van nálad személyi igazolvány vagy jogosítvány, így kérjük ezek valamelyikét se felejtsd otthon.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a regisztráció során?

Előfordulhat, hogy a visszaigazoló levelünk a levelezőrendszered Promóciók vagy Kéretlen levelek, Spam mappájába kerül. Kérjük először ellenőrizd, hogy ott megtalálod-e levelünket!
Amennyiben ott sem találnád, akkor írj nekünk a mikulass@lassegyesulet.hu e-mail címre, ahol igyekszünk mihamarabb válaszolni leveledre, ugyanakkor türelmedet kérjük, mivel a bejövő leveleket önkéntes segítőink dolgozzák fel, általában munkaidőn kívül.

Lehet kutyával futni?

Igen, futhatsz kutyával. De kérjük, hozd magaddal a kutya oltási kiskönyvét is.

Kérhetek számlát a nevezési díjról?

Magánszemélyek részére sajnos nem tudunk számlát kiállítani.

Futhatok a 14 év alatti gyermekemmel?

Igen, a 400 méteres futáson a gyermekekkel természetesen futhat kísérő, ahol így a versenyszabályzat rájuk is vonatkozik.

Van öltöző a helyszínen?

Igen van lehetőség a helyszínen átöltözni. Ugyanakkor ha van rá mód, hogy a helyszínre már a futáshoz öltözve érkezz, akkor az megkönnyíti a dolgodat és elkerülheted a sorban állást.

Lesz ruhatár?

Igen, ha valamit nem szeretnél a futásra magaddal vinni, akkor leadhatod önkénteseinknek a ruhatárban.

Minden résztvevő kap érmet??

Igen, mindenki kap érmet a helyszínen, helyezéstől függetlenül.

A kategória helyezettek kapnak serleget, oklevelet?

Összesen 6 kategóriában díjazzuk a helyezetteket: férfi és női 1 és 2 körös kategóriákban az első 3 helyezettet, valamint a legidősebb és legfiatalabb résztvevőket külön is díjazzuk minden évben.

 

Kattints ide a nevezési felületre való visszaugráshoz >>