2023 SEM MÚLHAT EL MIKULÁSS FUTÁS NÉLKÜL!!!

Immáron tizenegyedik alkalommal szervezzük meg jótékony MikuLÁSS Futásunkat, ahol a már hagyományossá vált eseményünk keretében veletek együtt igyekszünk megteremteni az ünnepi és egyben sportos hangulatot!

Ha szeretsz futni és fontosnak tartod, hogy a látássérültek minél változatosabb sportprogramokon vehessenek részt, csatlakozz eseményünkhöz december 3-án, vasárnap, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

Válaszd ki, hogy személyesen szeretnél részt venni az eseményen, vagy inkább támogatóként csatlakoznál a kezdeményezésünkhöz!

Rajthoz állok futóként

 

1 vagy 2 szigetkör (5,3 / 10,6 km), vagy 400 méteres futás bekötött szemmel, 500 futó erejéig

részvételi díj:

 

4990 Ft

november 5-ig történő nevezés esetén,

5990 Ft

november 6 – 30. között nevezve

6490 Ft

helyszíni nevezés december 3-án

 

így a már megszokott hangulattal, teával, forralt borral, házi süteményekkel, zsíros kenyérrel, emlék éremmel és befutó csomaggal várunk a helyszínen

Támogatóként / szurkolóként regisztrálok

fusd le kedvenc távod saját útvonaladon, vagy drukkolj a sporttársaknak a fotelben ülve vagy a pálya széléről velünk együtt

 

Támogasd céljaink megvalósítását egy számodra szimpatikus összeggel

 

ezt az opciót választva szeretettel várunk a helyszínen, hogy finom házi sütemények, zsíros kenyér, tea és forraltbor mellett szurkolj velünk a futóknak

Ha még nem tudtál dönteni, bátran kattints ide és kóstolj bele az élménybe korábbi videó összefoglalóinkon keresztül!

 

December 3-án 9:30-tól várunk a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, ahol a 11:00-s rajt előtt bármikor van lehetőséged nevezni, vagy ha aznap inkább szurkolnál, akkor támogatói regisztrációval becsatlakozni az ünnepi eseménybe!

Amennyiben szeretnél átöltözni a futás előtt, úgy érdemes erre még időt szánni a rajtot megelőzően, így kérjük ezt és a regisztráció idejét is vedd számításba az érkezésed tervezésénél!

Megközelítés: az esemény helyszíne a Margitszigeti Atlétikai Centrum, melyet a Margit-híd irányából a 4-6-os villamostól a szigetre vezető út bal oldalán, nagyjából 50 méterre balra, az atlétikai pálya felé vezető lépcsőkön keresztül tudsz megközelíteni!

Kövesd az eseményt a Facebookon is, és oszd meg barátaiddal ismerőseiddel.
Facebook esemény

Ha további kérdésed lenne kérlek olvasd át Gyakran Ismételt Kérdéseink oldalunkat is, amit ide kattintva érsz el.

Az alábbi regisztrációs űrlapon saját adataid kitöltése után lehetőséged van további résztvevőket is hozzáadni, így barátaid, családod, csapatod nevezését saját nevezéseddel együtt egyben megteheted:


A nevezés már csak a helyszínen lehetséges!