2022 SEM MÚLHAT EL MIKULÁSS FUTÁS NÉLKÜL!!!

Idén immáron tizedik, jubileumi alkalommal szervezzük meg jótékony MikuLÁSS Futásunkat, ahol a már hagyományossá vált eseményünk keretében veletek együtt igyekszünk megteremteni az ünnepi és egyben sportos hangulatot!

Ha szeretsz futni és fontosnak tartod, hogy a látássérültek minél változatosabb sportprogramokon vehessenek részt, csatlakozz eseményünkhöz!

Válaszd ki, hogy személyesen szeretnél részt venni az eseményen, vagy inkább támogatóként csatlakoznál a kezdeményezésünkhöz!

Személyes részvétel
500 fő erejéig

december 4-én, vasárnap a Margitszigeten
1 vagy 2 szigetkör, vagy 400 méteres futás bekötött szemmel

részvételi díj: 4990 Ft,

így a már megszokott hangulattal, teával, forralt borral, házi süteményekkel, zsíros kenyérrel, emlék éremmel és befutó csomaggal várunk a helyszínen

Ha még nem tudtál dönteni, bátran kattints ide és kóstolj bele az élménybe korábbi videó összefoglalóinkon keresztül!

Támogatói regisztráció
fusd le kedvenc távod saját útvonaladon, vagy drukkolj a sporttársaknak a fotelben ülve vagy a pálya széléről velünk együtt

Támogasd céljaink megvalósítását egy számodra szimpatikus összeggel

ezt az opciót választva névre szóló támogatói emléklapot küldünk elektronikus formában, amit tetszés szerint tudsz kinyomtatni vagy digitálisan elhelyezni, és téged is szeretettel várunk a helyszínre, hogy finom házi sütemények, zsíros kenyér, tea és forraltbor mellett szurkolj velünk a futóknak

Az előzetes online nevezés december 2., péntek délben lezárult, de továbbra is várunk szeretettel vasárnap a helyszínen, ahol továbbra is van lehetőség a nevezésre, regisztrációra és csatlakozásra!

December 4-én 9:30-tól várunk a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, ahol a 11:00-s rajt előtt bármikor van lehetőséged nevezni, vagy ha aznap inkább szurkolnál, akkor támogatói regisztrációval becsatlakozni az ünnepi eseménybe!

Amennyiben szeretnél átöltözni a futás előtt, úgy érdemes erre még időt szánni a rajtot megelőzően, így kérjük ezt és a regisztráció idejét is vedd számításba az érkezésed tervezésénél!

Megközelítés: az esemény helyszíne a Margitszigeti Atlétikai Centrum, melyet a Margit-híd irányából a 4-6-os villamostól a szigetre vezető út bal oldalán, nagyjából 50 méterre balra, az atlétikai pálya felé vezető lépcsőkön keresztül tudsz megközelíteni!

Kövesd az eseményt a Facebookon is, és oszd meg barátaiddal ismerőseiddel.
Facebokk esemény

Az eseményt a vonatkozó aktuális járványügyi szabályok betartása mellett bonyolítjuk. Amennyiben ilyen jellegű szabály változás következne be, úgy erről a nevezőket előzetesen tájékoztatjuk. Jelenleg a részvételhez nincs szükség oltási igazolvány meglétére.